نماد سایت مجله ایرانی

نشانه های “مه مغزی”؛ اختلال شایع در بیماران کرونایی

نشانه های "مه مغزی"؛ اختلال شایع در بیماران کرونایی

نشانه های "مه مغزی"؛ اختلال شایع در بیماران کرونایی

از زمان شروع همه گیری کووید -19 ، “مه مغزی” یکی از رایج ترین عوارض بوده است.

به گزارش مجله ایرانی ، خونریزی مغزی یکی از اولین علائم عفونت کروناویروس است که حتی پس از پایان مرحله بهبودی می تواند برای مدت بسیار طولانی ادامه یابد. مه مغزی در واقع یک بیماری نیست ، بلکه اصطلاحی است که برای گروهی از علائم مانند از دست دادن حافظه ، ناتوانی در تمرکز ، مشکل در پردازش اطلاعات ، خستگی و افکار پراکنده به کار می رود.

علاوه بر COVID-19 ، بسیاری از اختلالات و شرایط دیگر مانند استرس و اضطراب می تواند باعث ایجاد مه مغزی شود که پس از مدتی به خودی خود برطرف می شود.

تایمز ایندیا برخی از شایع ترین علائم اختلال “مه مغزی” را گزارش می دهد که باید مورد توجه قرار گیرد.

مشکل در تمرکز: تمرکززدایی یکی از علائم رایج اختلال مه مغزی است که در حدود 30 درصد از کل بیماران مبتلا به کووید -19 گزارش شده است. در این شرایط ، فرد ممکن است در تمرکز روی ساده ترین وظایف نیز دچار مشکل شود. حتی اگر سعی کنند روی کار متمرکز شوند ، ممکن است تمرکز بر افکارشان و تکمیل کار با دقت زیاد برای آنها دشوار باشد.

کاهش قدرت تفکر: وقتی بافت مغز شما تحت تأثیر COVID-19 و بیماری های دیگر قرار می گیرد ، قدرت تفکر شما نیز می تواند کند شود. کارهایی که قبلاً در 10 دقیقه انجام می شد ممکن است 30 یا 40 دقیقه طول بکشد.

مشکلات گفتاری: اختلالات مغزی می تواند بر توانایی صحبت کردن و نوشتن فرد تأثیر بگذارد. افراد مبتلا به این اختلال ممکن است در یافتن کلمات مناسب برای استفاده در جملات دچار مشکل شوند.

مشکل در انجام چندین کار به طور همزمان: عدم تمرکز و قدرت تفکر ضعیف می تواند انجام چندین کار را به طور همزمان برای فرد دشوار کند. حتی ممکن است بعد از انجام کارهای ساده احساس خستگی کنید. همچنین می تواند سطح کارایی و عملکرد فرد را کاهش دهد زیرا تمرکز برای مغز برای چندین کار همزمان دشوار است.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل