مجله ایرانی/خراسان رضوی سیاری از اهان دارای اصیت دالتهاب استند ا رات مرتبط ا افزایش snap در مغز مبارزه میند.
نقل از لث دی، نتایج ات نشان میدهد روغن ون، رفس، ویشن، نعناع لفلی.
مه این اها اوی لوتئولین ستند لاونیدی در سیاری از اهان افت میود. لوتئولین مغز ا افزایش ماد میود را میند و این را نمی توان اد دن مولکولا بیماریی.
پروفسور رادنی جانسون، سرپرست این تحقیق با مطالعه روی موشها، زمانی که در رژیم غذایی موشهای مسن قرار میگیرد، کاهش مییابد و در عین حال حافظه کاری مانند آنچه در گروههای جوان وجود دارد، میشود، کاهش میدهد.
افظه اری را نگه داشتن های از اطلاعات ری، لامی دیگر اطلاعات در ن مانی افظه اری ر ا ود ادگیری، وجه و سایر نتایج مرتبط است.
پروفسورسون ادامه داد: ما معتقدیم که رژیم غذایی لوتئولین به مغز دسترسی پیدا میکند و سلولهای میکروگلیال و سیتوکینهای را افزایش میدهند که میتوانند باعث کاهش یا کاهش فعالیت آنها شوند.
این اثر ممکن است مکانیزمی است اری نها اجازه می دهد ا نچه در
این داده نشان می دهد رژیم غذایی سالم سیل اهش مرتبط، snap در مغز را دارد و میواند مناختی.
سایر منابع رایج لوتئولین امل لم روکلی، لفل سبز، ونه وهی و ری است.
نتایج این مطال نشان داد لوتئولین ا اثر مستقیم روی سلولهای میکروگلیال ار میند. میکروگلیال سلولهایی در مغز استند نظیم ملکرد مک میند.
روفسور انسون : ما لا دریافتیم در ول ری سلولها
ما ر منیم این مورد ری ناختی مک میند و امل مستعدکنده رای وسعه ماریا است.
رای این مطالعه، موشای وانتر و مسنتر مدت ار ا رژیم غذایی اهد ا مکمل لوتئولین می دهند.
نایج نشان داد موشای مسنتر مکمل لوتئولین دریافت کرد وند ریبا وبی موشای جوانتر در مو
انتهای ام