نماد سایت مجله ایرانی

نکات استفاده باربیکیو در حیاط

باربیکیو با یک ریشه انگلیسی، روشی برای آشپزی و پخت و پز می باشد.با استفاده از این محصول آماده کردن کباب چند ساعت طول می کشد و گوشت به آرامی پخته می شود. در گذشته سوراخ هایی در زمین حفر می کردند و گوشت حیوانات را داخل آن می گذاشتند و با برگ و سنگ می پوشاندند تا گوشت را بپزند. کباب کردن و پختن غذا با قرار دادن گوشت روی شعله توسط همه ملت ها انجام می شد. مزیت پخت به این روش این است که غذا آسان و خوشمزه است.

با پیشرفت لوازم تفریحی و راحتی در پخت پز، باربیکیو های دارای پلوپز و با جنس چدن و فلز هم در این میان غوغایی بپا کرده اند.

از باربیکیو پارتی آخر هفته غافل نشوید!!! بوی تند غذای کباب شده کاملاً تسکین دهنده حواس است. همه چیز، از همبرگر و دنده ها، گرفته تا مرغ و گوشت و حتی سبزیجات گیاهی یا وگان، وجود دارد به معنای واقعی کلمه برای هر شخصی با هر لایف استایلی خوردنی لذیذ وجود دارد.

چرا باید از باربیکیو استفاده کنیم؟

این روش آشپزی به خصوص برای کسانی که به تعطیلات می روند سرگرم کننده و لذت بخش است.
با استفاده از این روش و دستگاه پخت گوشت می توان:

یکی از بهترین سرگرمی های تابستانی است، یکی از راه های عالی برای تحت تاثیر قرار دادن دوستان و عزیزان با استفاده از هنر آشپزی، درست کردن کباب است، استفاده از کباب پز یکی از روش هایی است که لذت این رویداد را چندین برابر می کند.

محل قرار دادن باربیکیو آیلند ساخت یوزتک استیل می تواند به طور مستقیم روی کیفیت پخت و موفقیت آمیز بودن دورهمی تاثیر بگذارد، به خاطر بسپارید که باربیکیو مانند یک آتش روباز است به همین دلیل همیشه مراقب دور و بر باشید.

نکات ایمنی استفاده از باربیکیو

  1. فاصله مناسب بین باربیکیو تا خانه را حفظ کنید.
  2. منقل را همیشه بر روی یک سطح صاف و تمیز و دور از هرگونه مواد اشتعال زا قرار بدهید.
  3. اطمینان حاصل کنید که هیچ شاخه درختی در نزدیکی محل قرار گیری آتشدان نباشد، این فاصله باید 10متر از درختان و 5 متر از سازه های بتنی و آجری باشد.
  4. دود کباب دارای مونواکسید کربن و مواد خطرناک دیگر است بنابراین بررسی مسیر وزش باد را فراموش نکنید و میز و صندلی باغی را در فاصله و جهت مناسبی از باربیکیو قرار دهید، چرا که دود آتش وارد مو، لباس، شش ها و چشم می شود و اثرات زیان باری به سلامتی وارد می کند.
  5. اگر باربیکیو را در فضای بسته می گذارید قرار دادن دودکش را فراموش نکنید.
  6. همیشه حواستان به باربیکیو روشن باشد، هیچوقت اجازه ندهید کودکان یا حیوانات به باربیکیو نزدیک بشوند، یادتان باشد کودکان نسبت به خطرات محیط پیرامون آگاهی ندارند.
  7. هیچگاه سعی نکنید یک منبع روشن را جا به جا کنید برای انجام اینکار حداقل 1 ساعت صبر کنید تا منبع سرد شود.
  8. لباس مناسب بپوشید و به خاطر داشته باشید لباس ها خیلی زود آتش می گیرند بنابراین حواستان به آستین ها، پیشبند و قسمت های بلند لباس باشد که به آتش نزدیک نشوند.
  9. برای مهار کردن آتش همیشه حاضر باشید، جوش شیرین و یا کپسول آتش نشانی را دم دستتان داشته باشید، اگر کپسول آتش نشانی ندارید یک سطل خاک کنار منقل ایستاده خود نگه دارید، هیچ گاه برای خاموش کردن آتش روغنی از آب استفاده نکنید و یادتان باشد مدیریت بحران در شرایط بد فقط و فقط با حفظ خونسردی و آرامش و سرعت عمل میسر می گردد.

با دنبال کردن این نکات می توانید امنیت خانواده و خودتان را تضمین کنید و با لذت کبابتان را نوش جان کنید.

مزایای خرید باربیکیو

بسیاری از افراد دوست دارند هنگام مسافرت یا بیرون رفتن برای تفریح ​​از چیزهای سرخ شده و سیخ شده استفاده کنند.
به همین دلیل سعی می کنند با گذاشتن سنگ و آجر دورچین، گوشت را درست کنند.
البته این روزها با مدرن شدن، دستگاه هایی ساخته شده که به راحتی می توانند این کار را انجام دهند، این دستگاه ها در مدل ها و اندازه های مختلف تولید می شوند.
در تعریف باربیکیو باید بگوییم که روشی است برای کباب کردن و پختن غذا روی میله یا سیخ، اکنون این دستگاه می تواند با زغال، برق یا گاز کار کند، به عبارتی گرمای خود را از راه های مختلف دریافت می کند و ممکن است. گوشت را کمی کباب کنید.
در این دستگاه غذا با سرعت کم و حرارت کم و به آرامی برای مدت طولانی سرخ می شود، افرادی که از این روش و دستگاه استفاده می کنند باید حوصله زیادی داشته باشند تا گوشت های وحشی به خوبی سرخ شوند.
در این دستگاه ها فرآورده های گوشتی مانند گوشت قرمز، ماهی، مرغ و کباب ترکی عمدتاً طبخ می شود.
با این روش پخت غذا و گوشت حتی مغز آن پخته و نرم می شود و افراد مختلف به خصوص افراد مسن و کودکان به راحتی می توانند آن را بخورند.
گوشت پخته شده به این شکل خوب پخته می شود اما نکته اینجاست که تمام آب آن خشک نمی شود و به همین دلیل خوش طعم و آبدار خواهد بود.
لازم به ذکر است که در این روش پخت، گوشت در تماس مستقیم با آتش نیست و فقط از حرارت برای پخت گوشت استفاده می شود.

باربیکیو بیشتر از هر فصلی در تابستان و گرمای هوا مورد استفاده قرار می گیرند با این حال هیچ کس دوست ندارد زمانی که هوا 30 درجه است در زیر تابش مستقیم خورشید و یا در کنار شعله آتش قرار بگیرد، از این رو باربیکیو را در سایه قرار دهید و یا اگر به سایه دسترسی ندارید می توانید از ترجیحا ضد آب استفاده کنید تا در صورت بارش باران پیش بینی نشده برنامه شما خراب نشود.

حتما بخوانید:

چگونه کباب پز را تجهیز کنیم؟

1-منطقه کباب پز با باربیکیو شروع می شود اما به همین جا ختم نمی شود، وجود یک مناسب برای برش غذا، استراحت، نگهداری و قرار دادن ظروف لازم، میل کردن(سیخ زدن) غذا و انجام بازی هایی مانند شطرنج، منچ و غیره امری بسیار ضروری است.

2- نور پردازی را فراموش نکنید، باید یک چراغ فانوس یا چراغ، آویز سقفی روشن بالای محل پخت و پز وجود داشته باشد در غیر این صورت هنگام غروب، شما به راحتی نمی توانید درک کنید که غذا شما نیاز به زمان پختن دارد یا خیر؟!

3- تزیین فضا با گل و گیاه طبیعی و یا مصنوعی، معمولا اغلب مردم استفاده از گل و گیاهان طبیعی را ترجیح می دهند اما در این میان نیز بعضی از افراد استفاده از دیوار سبز مصنوعی و یا را به سبب مزیت عدم نیاز به رسیدگی روزانه ترجیح می دهند.

وجود فضای سبز و خصوصا چمن برای کودکان حائز اهمیت است زیرا به راحتی می توانند مشغول بازی شوند و روح کودکانه خود را در طبیعت اطرافشان پرواز بدهند، انواع چمن مصنوعی زمینی، دیواری و غیره مناسب با نیاز شما در سایت فروشگاه اینترنتی خانه شما وجود دارد.

4- اگر نگران هستید که گوشت شما به هنگام گریل مغز پخت شود و روی این نکته حساس هستید می توانید برای گریل کردن گوشت روی باربیکیو از روش غیر مستقیم استفاده کنید یعنی گوشت را در بگذارید و روی باربیکیو قرار بدهید در نتیجه گوشت شما کاملا مغز پخت و لذیذ می شود.

همچنین برای زیباتر شدن محیط باربیکیو پارتی می توانید یک حوضچه آب کوچک با استفاده از سنگ و بتن در حیاط خود درست کنید و زیبایی و دلبازی محیط را چندین برابر افزایش بدهید، همه چیز برای یک مهمانی باربیکیو در سایت خانه شما ۱۰ نکته در استفاده از انواع باربیکیو

۱۰ نکته در استفاده از باربیکیو که برای هر کسی میتونه کمکی باشه تا بهتر بتونه از انواع باربیکیو و پخت و پز غذا بهره ببره. قبل از خرید باربیکیو حتما رو بخونید و رو بدونید. در این نوشته ۱۰ نکته برای استفاده از انواع باربیکیو آماده شده.

۱- کباب پز رو دیر روشن نکنید.
حدودا 30 دقیقه زمان می بره تا کباب پز ذغالی یا گازی آماده ی گریل کردن بشه پس منتظر مهموناتون نمونید. هر وقت آماده بودید گریل کردن رو شروع کنید. اگر مهموناتون دیر کردند غذا رو داخل اجاق با درجه حرارت کم گرم نگه دارید و اگر لازمه اون رو با فویل آلومینیومی بپوشانید.

۲- به محض روشن شدن کباب پز ذغالی یا گازی غذا رو روی اون قرار ندید.
یکی از رایج ترین اشتباهات بین طرفداران باربیکیو اینه که به محض روشن کردن کباب پز ذغالی یا گازی کباب کردن گوشت رو شروع میکنند. که این کار باعث میشه فقط بافت بیرونی گوشت کباب بشه و داخل گوشت خام بمونه و به خوبی مغز پخت نشه.

۳- غذا رو به اندازه کافی بپزید.
ممکنه به نظر برسه گوشت شما پخته شده اما احتمال داره داخل اون هنوز خام باشه. پس مطمئن بشید که گوشت رو به اندازه ی کافی کباب کردید در غیر این صورت ممکنه که مسموم بشید.

۴- وقتی لازمه، غذاها رو از قبل بپزید.
اگر بعضی از غذاها مثل سوسیس رو قبل از کباب کردن بپزید باعث میشه غذای شما آب دار و لذیذ تر بشه. همچنین برای گوشت میتونید اون ها رو سیخ بزنید و چند دقیقه قبل کباب کردن بپزید. و یا بعد از برداشتن از روی گریل گوشت ها رو توی اجاق قرار بدید تا پخت آن ها کامل بشه.

۱۰ نکته در استفاده از انواع باربیکیو

۵- غذا ها رو بیش از حد نپزید.
برخی دوستان به اشتباه غذا رو بیش از مقداری که باید میپزند. هیچکس یک همبرگر خشک دوست نداره پس به نکاتی که ذکر کردیم توجه کنید.

۶- از تمام پتانسیل های کباب پز ذغالی یا گازی استفاده کنید.
کباب پز فقط برای گریل کردن گوشت نیست. همزمان که غذای اصلی آماده میشه سیب زمینی ها رو توی فویل بپیچید و روی آتیشی که دیگه شعله ور نیست کباب کنید. با همین روش میتونید میوه ها رو نیز بپزید یا حتی مستقیم کباب کنید.
یا میتونید از یا کنار باربیکیو جهت پخت برنج یا سرخ کردنی هاتون استفاده کنید.

۷- قبل از شروع به کباب کردن آماده شید.
شما توانایی مدیریت کباب کردن، خرد کردن و دنبال وسایل گشتن به صورت همزمان رو ندارید پس از قبل سالاد و تزئینات غذا رو آماده کنید. و اگه نیاز دارید چند دقیقه ریلکس کنید و بعد شروع به کار کنید و قبل از اون مطمئن بشید همه وسایل مورد نیازتون رو آماده کردید.

۸- نگران شکل غذا نباشید.
اگر گوشت شما بعد از کباب شدن شکل خوبی نداشت اصلا نگران نباشید. و از چیز هایی مثل سیب زمینی، لوبیا، گوجه، هویج و… برای تزئینات کمک بگیرید.

۹- نون رو کباب کنید.
یکی از روش هایی که خود من برای بهتر شدن برگرها استفاده میکنم اینه که نون های همبر رو به اندازه 1 یا 2 دقیقه روی باربیکیو میذارم تا برشته بشن.

۱۰- استفاده از کاور کباب پز

حتما موقع خرید کباب پز کاور کباب پز هم تهیه کنید. کاور کباب پز از کباب پز شما محافظت میکنه و طول عمرش رو بیشتر میکنه. برای خرید آنلاین کاور کباب پز می تونید از وب سایت آتش مهر استفاده کنید.

حاضر است پس بزن بریم.

 

خروج از نسخه موبایل