رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران از وزارت بهداشت و درمان خواست نسبت به ایمن سازی بیمارستان ها اقدامات لازم و عملی را برنامه ریزی و اجرا کند و بر لزوم ورود دادستانی به موضوع ایمنی بیمارستان های تهران تأکید کرد.
به گزارش مجله ایرانی، شصتمین جلسه کمیته ایمنی و مدیریت بحران با حضور رییس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران، محمد هادی علیاحمدی شهردار منطقه۱۳ و جمعی از مدیران سازمان ها و نهادها به منظور دستیابی به شهر ایمن در شهرداری منطقه ۱۳ تهران برگزار شد.
مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران در این جلسه درباره وضعیت ساختمان های ناایمن این منطقه اظهار کرد: لیست «ساختمانهای ناایمن» اعلام شده به ناایمنی از نظر حریق اشاره دارد و یک بیمارستان از نظر ناایمنی حریق به زودی از حالت ناایمن خارج میشود، اما میبینیم که در یک بیمارستان دیگر برغم مکاتبات و اخطارها اقدام خاصی انجام نشده است.
بابایی با بیان اینکه وجود انبار و دپوی نامناسب کالا در این بیمارستان از سوی کارشناسان ایمنی گزارش شده است، تأکید کرد: این بیمارستان که ۱۵۳ هزار متر مربع وسعت دارد ، ۶ بار اخطار دریافت کرده است.
وزارت بهداشت نسبت به ایمن سازی بیمارستان ها اقدامات لازم را برنامه ریزی و اجرا کند
رییس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه بسیاری از بیمارستان ها از وضعیت ایمنی مناسبی برخوردار نیستند، به حادثه سینا اطهر اشاره کرد و از وزارت بهداشت و درمان خواست نسبت به ایمن سازی بیمارستان ها اقدامات لازم و عملی را برنامه ریزی و اجرا کند.
لزوم ورود دادستانی به موضوع ایمنی بیمارستان های تهران
مهدی بابایی با بیان اینکه در حوزه ایمنی بیمارستان ها باید دادستانی ورود کند، گفت: در صورت عدم برنامه ریزی مناسب برای ایمن سازی بیمارستان ها، باید با مکاتبات خواستار ورود دادستانی شویم.
ضرورت ارایه آموزش های ایمنی در مدارس و مساجد پایتخت
رییس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران همچنین با تأکید بر نقش مدارس و مساجد در توسعه دانش ایمنی در بین خانوادهها اظهار کرد: ضرورت ارایه آموزش های لازم برای داشتن شهر ایمن وجود دارد و آموزش های ادامه دار، باید در اماکنی از جمله مدارس و مساجد ارائه شود.
وی پیشنهاد کرد که با هماهنگی های لازم با آموزش و پرورش شهر تهران و مرکز رسیدگی به امور مساجد، آموزش های لازم توسط کارشناسان ایمنی در این دو مکان ارائه شود.
تقویت گروههای دوام در مناطق
رییس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت تقویت گروههای دوام در مناطق شهر تهران تأکید کرد و گفت: باید پایگاههایی برای گروههای دوام در سراهای محلات ایجاد شود تا شاهد رشد و توسعه آموزشها در محلات باشیم.
وی افزود: ظرفیت گروههای دوام، ظرفیت بسیار مناسبی است که در سال های گذشته مغفول مانده و باید احیا شود.
توجه به حوزه HSE
لزوم رسیدگی به حفاظ ها و میلههای قنات ها در سطح مناطق تهران
رییس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران در این جلسه خواستار رسیدگی به حفاظ ها و میله های قنات ها در سطح مناطق شد و افزود: رعایت HSE حوادث جدی و مرگ آفرین در مناطق را کاهش می دهد و میتوانیم در دستیابی به شهر ایمن موفق عمل کنیم.
شهردار منطقه ۱۳: ضرورت ایمن سازی گود های پر خطر
محمد هادی علی احمدی شهردار منطقه ۱۳ نیز در این جلسه با بیان اینکه تشکیل جلسات کمیته بحران و پیگیری موضوعاتی از قبیل بیمارستان های ناایمن در این دوره از شورای اسلامی شهر تهران پیگیری می شود و ازجمله موارد مهمی است که از بروز حوادث و همچنین اثرات نامطلوب جلوگیری می کند، ادامه داد: سه بیمارستان در این منطقه سالیان سال فعالیت دارند که در این دوره از شورای شهر ، وضعیت ایمنی آنها مورد توجه و بررسی قرارگرفته است.
وی در خصوص وضعیت گودهای پر خطر اظهار داشت: حدود پنج گود در این منطقه موجود است که متعلق به دهه هشتاد است که دو مورد از این گودها به تازگی ایمن سازی شده و ایمن سازی سایر گودها نیز در دستور کار قرار دارد.
شهردار منطقه ۱۳ در ادامه به چالش های تعاملی شهرداری و سایر نهادها برای کاهش حوادث و مخاطرات اشاره کرد.
لزوم رسیدگی به وضعیت مسیل سرخه حصار در بزرگراه شهید یاسینی
بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، وی همچنین پیشنهاداتی برای تعیین تکلیف ساختمان نیمه کاره در ناحیه یک برای استفاده از کاربری آن و تأمین سرانه های ورزشی این ناحیه، رسیدگی به وضعیت مسیل سرخه حصار در بزرگراه شهید یاسینی ارائه و خواستار همکاری سازمان های ذیربط در این زمینه شد.
انتهای پیام