ایجاد سازمانهای سرمایهگذاری مختص پارکهای علم و فناوری
بر اساس قانون جهش تولید دانش بنیان محقق می شود؛
رئیس پارک فناوری پردیس گفت: ایجاد سازمانهای سرمایهگذاری مختص پارکهای علم و فناوری از جمله مواردی است که در قانون جهش تولید دانشبنیانها پیگیری و به تصویب رسیده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بینالمللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشتماه در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد.
مهدی صفارینیا، رئیس پارک فناوری پردیس در حاشیه این نمایشگاه و فروم قانونگذاری، درباره «قانون ارزش افزوده برای پارکهای علم و فناوری» توضیح داد: موضوع بودجه برای زیرساختهای پارک علم و فناوری کشور موضوع پر اهمیتی است و کشور هم توان تامین گسترده این بودجه را ندارد.
صفارینیا ادامه داد: نیاز است بهصورت جداگانه در قانون جهش تولید دانشبنیانها، بودجه اختصاصی برای توسعه زیرساختهای دانشبنیانها، لحاظ شود.
وی ادامه داد: همچنین شهرداریها برای پارکهای علم و فناوری که داخل شهر مستقر نیستند و خدمترسانی به آنها سختتر است، خدمات زیرساختی ارائه نمیکند.
رئیس پارک فناوری پردیس به ضرورت قانون ارزشافزوده اشاره کرد و گفت: درواقع شرکتها برای استفاده از خدمات زیرساختی مختص شرکتهای دانشبنیان، مبلغ ارزش افزوده را پرداخت میکنند.
صفارینیا با اشاره به میزان نقدینگی و بودجه اختصاصیافته به پارکهای علم و فناوری در سال جدید گفت: بهطورکلی مبلغ هزار و سیصد میلیارد تومان بودجه اختصاصی برای پارکهای علم و در سال ۱۴۰۲ فناوری است.
وی افزود: اما امسال مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان توسط شرکتهای دانشبنیان بهعنوان سهم ارزش افزوده
پرداخت شد. هر شرکت دانشبنیان، بهازا و براساس میزان فروشی که دارد باید سهم ارزش افزوده خود را پرداخت کند.
رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در قانون جهش تولید دانشبنیانها، تا حد زیادی چالشهای مربوط به قانونگذاریها، رفع شده است، گفت:
۵ محور اصلی معافیت مالیاتی، حقوق مربوط به کارکنان شرکتها، درآمدهای اتفاقی، اختلافات حقوقی میان شرکتهای دانشبنیان و ارگانهای دولتی از جمله موارد قانونی پیگیری شده بوده است.
وی گفت: همچنین ایجاد سازمانهای سرمایهگذاری مختص پارکهای علم و فناوری از جمله مواردی است که در قانون جهش تولید دانشبنیانها پیگیری و به تصویب رسیده است.