نماد سایت مجله ایرانی

بازدید سفیر ایران در ایتالیا از پاویون ایران در دوسالانه ونیز

بازدید سفیر ایران در ایتالیا از پاویون ایران در دوسالانه ونیز

محمدرضا صبوری، سفیر کشورمان در ایتالیا با حضور در پاویون رسمی جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه هنر ونیز ۲۰۲۴ از آثار هنرمندان ایرانی دیدن کرد.

بازدید سفیر ایران در ایتالیا از پاویون ایران در دوسالانه ونیز

به گزارش مجله ایرانی به نقل واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدرضا صبوری پس از بازدید از پاویون رسمی جمهوری اسلامی ایران در سخنانی عنوان کرد: نمایشگاه «والایی» از حیث محتوا، چیدمان و کیفیت هنری در سطح بسیار فاخری قرار دارد؛ به ویژه با توجه به تحولاتی که در منطقه خاورمیانه رقم خورده، عنوان نمایشگاه و محتوای آثار بسیار سنجیده و هوشمندانه انتخاب شده است. فکر می‌کنم بازدیدکنندگان هم پس از تماشای آثار ارائه‌شده به این مهم پی خواهند برد.

سفیر ایران در ایتالیا افزود: برپایی این نمایشگاه در پاویون رسمی جمهوری اسلامی ایران در شصتمین دوسالانه هنر ونیز، حاکی از عمق سیاست راهبردی کشورمان در منطقه خاورمیانه است و هنرمندان ما هم به واسطه آثار هنری خود از این سیاست حمایت می‌کنند. با توجه به شرایط غمگینی که هم‌اکنون در غزه جریان دارد، گمان می‌کنم برپایی این نمایشگاه از یک سو بتواند تسکینی بر دردها و آلام مردم مظلوم فلسطین باشد و از سوی دیگر موجب روشنگری عمومی در زمینه اهداف شوم و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه شود. 

در این بازدید، محمدتقی امینی رایزن فرهنگی ایران در ایتالیا و حسین مورلی دبیر انجمن شیعیان المهدی ایتالیا، محمدرضا صبوری را همراهی کردند.

پاویون ایران در شصتمین دوسالانه هنر ونیز «بنی‌آدم اعضای یک پیکرند» نام دارد که در قالب نمایشگاه «والایی» به نمایش آثار هنرمندانی چون مصطفی گودرزی، کاظم چلیپا، مرتضی اسدی، عبدالحمید قدیریان و غلامعلی طاهری می‌پردازد؛ آثاری که جملگی حول محور مظلومیت کودکان غزه خلق شده‌اند.

همچنین در پاویون ایران اثر منتخب بخش رسانه‌های هنری جدید شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر به نمایش درآمده است.

این اثر با عنوان آینه‌های نور، چیدمانی تعاملی از مریم صفایی و محمد امین اوجی، زوج بوشهری ـ شیرازی است که پیش از این در بخش رسانه‌های هنری جدید شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر ارائه و به عنوان نامزد کسب طوبای زرین شناخته شده بود.

اثر تعاملی این دو هنرمند بر اساس هندسه نقوش معماری ایرانی و رجوع به سنت کهن آینه‌کاری، با بیان و زبانی جدید طراحی شده است که به واسطه بازتاب نور، فضایی کهکشانی و بهشت‌گونه را می‌آفریند.

اجرای این اثر در شصتمین دوسالانه هنر ونیز مشابه اجرای آن در شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر خواهد بود؛ با این تفاوت که چیدمان اثر متفاوت بوده و به جای تابش نور، آثار مصطفی گودرزی و عبدالحمید قدیریان (از هنرمندان پاویون ایران) به روی آن تابانده می‌شود که علاوه بر انعکاس نور، بازتابی از نقش و رنگ را به وجود می‌آورد.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل