برای جذب فارغالتحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفتوگو شدیم
مجله ایرانی/مازندران مدیر مرکز حوزههای علمیه خواهران کشور گفت: با آموزش و پرورش وارد گفتوگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.
حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب در نشستی با کارکنان، طلاب و اصحاب رسانه، با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران با ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یکی از رسالتهای مهم حوزه علمیه خواهران نظارت و ارزیابی بر انجام فعالیت آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که در استانها به این مهم پرداخته میشود .
وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله حوزههای علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ تصویب شد، بیان کرد: مقرر شد در سال ۱۴۱۴ به یک افق در حوزه خواهران دست پیدا کنیم تا به نوعی بانوان اقدامات خودشان را بتوانند عملی کنند .
فاضل از برنامههای مهم سفر به مازندران را پیگیری توسعه آموزش عالی در استان و ارتقای برخی مدارس از سطح ۲ به سطح ۳ دانست و گفت: سالانه حدود ۱۱ هزار نفر در حوزههای علمیه ثبت نام میکنند.
حجت الاسلام والمسلمین فاضلی اظهار کرد: لشکر ۷ هزاره سفیران رضوان در ایام ثبت نام حوزههای علمیه فعالیت دارند که بصورت چهره به چهره اقدام به تبلیغ میکنند، امسال از اول اردیبهشت ثبت نام حوزههای علمیه شروع شده است.
وی با اعلام اینکه تاکنون برای حدود ۵۰ هزار نفر طلبه خواهر در سطوح ۱ تا ۳ ثبت نام صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پیگیریها جهت احداث سایت اداری مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران صورت گرفته است که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ عملی شود .
وی با بیان اینکه اشتغال فارغ التحصیلان حوزوی در گذشته از دغدغه مدیریت مرکز حوزه علمیه نبوده است لذا جهت بکارگیری فارغ التحصیلان حوزوی در دستگاههای اداری پیگیریهای لازم صورت گرفته است، یادآور شد: آموزش مشترک فارغ التحصیلان حوزه و مرکز قضا در قم آغاز شده و توافقات خوبی با معاونت آموزش قوه قضاییه صورت گرفته است.
فاضل گفت: در حال حاضر با نهادهایی مانند آموزش و پرورش وارد گفتوگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.
انتهای پیام