نماد سایت مجله ایرانی

هلال احمر دانشگاه تاسیس می‌کند

هلال احمر دانشگاه تاسیس می‌کند

هلال احمر دانشگاه تاسیس می‌کند

رئیس جمعیت هلال احمر از نهایی شدن طرح تاسیس دانشگاه هلال احمر با کمک دولت خبر داد.

به گزارش مجله ایرانی، پیرحسین کولیوند در مراسم اختتامیه هفته هلال احمر گفت: در آستانه صد و سومین سالگرد تاسیس هلال احمر هستیم. باید در این سالروز توجه داشت که یکی از مهم‌ترین وظایف هلال احمر پیشگیری و آموزش است که برنامه‌های مفصلی در این خصوص تدوین و با انجام مانورها در هفته هلال احمر به صورت جدی در دستورکار قرار گرفت.

وی از تاسیس دانشگاه بین المللی هلال احمر نیز خبر داد و گفت: در این دانشگاه شیوه نوینی از آموزش در دستورکار قرار می‌گیرد و این طرح با کمک دولت در حال نهایی شدن است.

کولیوند با اشاره به جایگاه ملی جمعیت هلال احمر ایران در میان جمعیت‌های ملی هلال احمر و صلیب سرخ گفت: دایره فعالیت های هلال احمر، امروز به قدری وسیع است که این جمعیت را در میان برترین‌های جهان قرار داده است. همین امروز و همزمان با آغاز هفته هلال احمر، پایش سلامت حجاج در دستورکار قرار دارد و به شکل منظم و تخصصی در حال انجام است.

رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه  خدمت رسانی به مردم در جمعیت هلال احمر لحظه‌ای متوقف نمی‌شود، اظهارکرد: در این راستا در ابتدا تجهیز نیروهای هلال احمر آغاز شده و بالگردهای زمین گیر شده هلال احمر اورهال شده‌اند. خرید ۳۰۰ دستگاه آمبولانس و ۶۰۰ دستگاه خودروی امدادی آغاز این حرکت است و تلاش می‌شود تا این روند با کمک همیشگی دولت ادامه یابد. در روزهای آینده این خودروها به ناوگان هلال احمر اضافه می‌شوند و در مرحله بعد ۱۵۰۰ خودروی نجات دیگر به ناوگان هلال احمر اضافه می‌شود.

کولیوند ادامه داد: تجهیز پایگاه‌های امداد کوهستان، بیمه امدادگران و افزایش دریافتی آن‌ها قسمت دیگری از فعالیت‌ها برای چابک سازی امدادونجات بود. همین اقدامات سبب شد تا هلال احمر ایران در ماموریت‌های بین المللی فعال بوده و نشان برتر ایثار دولت ترکیه و نشان برتر جمعیت‌های ملی را دریافت کند.

وی افزود: این دست آوردها با مشارکت داوطلبان ممکن شده، داوطلبانی که امسال تعداد آن‌ها به سه میلیون نفر رسیده است. ساماندهی این نیروها نیز به شکلی جدی آغاز شده که تیم‌های سحر، سفیران حمایت روانی، گروه‌های یاس که فعالیت اجتماعی برای آن‌ها تعریف شده، نمونه‌ای از آن است. هدف از این فعالیت‌ها توانمندسازی جامعه است.

کولیوند خاطرنشان کرد: نمونه دیگری از فعالیت‌ها برای توانمندسازی جامعه تاسیس و توسعه خانه‌های هلال است که در مناطق دورافتاده با هدف امدادرسانی و توانمندسازی فعالیت می‌کنند. این تمام ماجرا نیست و هلال احمر امروز در دانشگاه‌ها، مدارس، حوزه‌های علمیه و پادگان‌ها نیز درحال توسعه آموزش‌های عمومی و امدادی است تا جامعه به صورت همگانی در مقابل حوادث تاب آور باشند.

رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه بهداشت، درمان و توانبخشی نیز قسمت دیگری از حوزه فعالیتی هلال احمر است که بازتاب آن را می‌توان در بیمارستان‌ها، داروخانه‌ها و درمانگاه‌های هلال احمر مشاهده کرد، خاطرنشان کرد: هلال احمر روزانه نیاز دارویی و درمانی هزاران نفر از شهروندان را برطرف می‌کنند. در این عرصه مراکز درمانی خودگردان هلال احمر در خارج از کشور نیز فعال بوده و نام نیکی از ایران در جهان به جا گذاشته‌اند. در همین راستا بزودی مرکز درمانی هلال احمر در تاجیکستان نیز بازگشایی می‌شود.

کولیوند اضافه کرد:‌ هلال احمر به عنوان یک نهاد بشردوستانه تلاش می‌کند تا از آلام مردم حادثه دیده بکاهد که در این روزها مهم‌ترین مساله کمک به جنگ زدگان غزه است و تا کنون به کمک مردم ۱۰ هزار تن اقلام بهداشتی‌ و درمانی جمع آوری شده تا به دست مردم محاصره شده غزه برسد. کمک ۹۰۰ میلیاردی خیرین در روزهای اخیر به فعالیت های مردم محور هلال احمر نشان می دهد که اعتماد به هلال احمر به نقطه تاریخی رسیده و این جمعیت از یک سرمایه اجتماعی بی نظیر بهره‌مند است.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل