مجله ایرانی/چهارمحال و بختیاری معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به بحث مسکن، گفت: در دولت سیزدهم ۵۰ هزار واحد مسکونی برای مددجویان بهزیستی خریداری و یا ساخته شد، یعنی بیش از ۳۰ درصد واحدهای ساخته شده برای مددجویان بهزیستی در دولت سیزدهم انجام شده است.
علیمحمد قادری ۲۰ مردادماه در سفر به چهارمحال و بختیاری در دیدار با استاندار با اشاره به بحث تکافل و ظرفیتسازی اجتماعی در کشور، اظهار کرد: این موضوع از باب دستور رئیس جمهور شهید انجام شد، زیرا مردم نیازهای خود را از طریق مراجعه به ادارات دیگر پیگیری میکنند که این بار موضوع تکافل اجتماعی با هدف مراجعهمحوری از سوی سازمان بهزیستی به سمت مردم انجام میشود.
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: در فاز اول این طرح ۱۰۰ نقطه هدف کشور مشخص و اکنون در بیست و هفتمین استان کشور که طی یک ماه اخیر به آن سفر کرده هستیم، به طوریکه حدود ۵۰۰ نقطه هدف کشور مشمول این طرح به عنوان سکو و پلتفرم جدید سازمان پیگیری میشود.
قادری گفت: در این طرح تاکنون با حدود ۴۰ هزار نفر از مردم گفتوگو انجام شده که ظرف ۷۲ ساعت تا حداکثر یک هفته مباحثی که به تصویب میرسد محقق میشود و امروز نیز ظرف ۲۴ ساعت منابع ملی موردنیاز در اختیار استان قرار میگیرد.
وی جامعه هدف سازمان بهزیستی را ۷.۹ میلیون نفر بیان کرد و گفت: خوشبختانه مساله حق پرستاری به ویژه برای افراد دارای ضایعه نخاعی دایر است، در حقیقت اکنون در جای جای کشور پشت نوبتی حق پرستاری برای افراد ضایعه نخاعی و دارای معلولیت نداریم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به بحث مسکن، تصریح کرد: در طی ۱۸ سال گذشته سازمان بهزیستی تسهیلگری برای حدود ۱۴۲ هزار واحد مسکن مددجویان را انجام داد که در دولت سیزدهم ۵۰ هزار واحد مسکونی خریداری و یا ساخته شد و در اختیار مددجویان قرار گرفت، گرچه ۴۵ هزار واحد دیگر در دست ساخت است که این نشان میدهد بیش از ۳۰ درصد واحدهای ساخته شده برای مددجویان بهزیستی در دولت سیزدهم انجام شده است.
وی از افزایش میزان تسهیلات مسکن از ۱۰۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: تسهیلات تکلیفی این سازمان به منظور اشتغالزایی مددجویان از سه همت در ابتدای سال جاری به ۱۵ همت افزایش یافت که هر چه چهارمحال و بختیاری تسهیلات لازم داشته باشد ابلاغ خواهیم کرد، در حقیقت هیچ مددجوی پشت نوبت دریافت تسهیلات اشتغال در کشور نداریم.
قادری با اشاره به اینکه مراکز ماده ۱۶ که مربوط به معتادان متجاهر بوده از فعالیت این سازمان خارج شده است، تصریح کرد: این سازمان وظیفه توانمندسازی و باز پیوند به خانواده را برعهده دارد اگر فضایی در استان وجود دارد که شهرداری، سپاه و … این مسئولیت را برعهده گیرد، سازمان بهزیستی وظیفه خود را انجام خواهد داد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: نگاه مبسوط شهید رئیسی به سازمان بهزیستی موجب شد که منابع این سازمان به بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان ترسیم شود و شاهد افزایش ۲۴۰ درصدی بودجه این سازمان طی سه سال گذشته بودیم.
به گفته قادری، چهارمحال و بختیاری ظرفیت ویژهای دارد که وظیفه داریم توجه بسیار جدی به آن داشته باشیم.
در ادامه غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در این دولت به صورت مستمر حضور مدیران ملی را در استان شاهد بودیم.
وی افزود: باتوجه به تاکیدات رئیس جمهور شهید مبنی بر خدماترسانی و توجه جدی به قشر معلول جامعه اقدامات خوبی در راستای افزایش تسهیلات اشتغال، مسکن، خدمات بهداشتی و ورزشی برداشته شده و به صورت جهشی اعتبارات بهزیستی افزایش یافته است.
حیدری بیان کرد: در استان کارها در حد توان دنبال میشود و ادارهکل بهزیستی استان نیز در کمیسیونها و کارگروههای مختلف فعال است و فرمانداران در شهرستانها به صورت مرتب کارها را پیش میبرند.
وی به ایجاد مراکز ماده ۱۶، افزایش میزان تسهیلات اشتغال، ساخت مسکن اشاره کرد و گفت: از مباحث دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد توسعه مراکز جدید به ویژه مراکز شبانهروزی است، همچنین لازم است توجه ویژهای به بحث افزایش مبلغ مستمری و به موقع پرداخت شدن آن صورت گیرد.
حیدری در پایان خاطرنشان کرد: سمنها نیز در کنار دولت میتوانند پشتیبان خوبی برای قشر آسیبپذیر جامعه باشند.
انتهای پیام