بهترین فیلم های خنده دار ایرانی

دهه گذشته شاهد تغییرات چشمگیری در دنیای سینما بوده‌ایم. با این حال، برای مخاطب ایرانی، جذاب‌ترین بخش سینما، فیلم‌های کمدی ایرانی بوده است. فیلم‌هایی که می‌توانند برای لحظاتی لبخند را بر لبان ما بنشانند و ما را از دغدغه‌های روزمره دور کنند. فیلم‌هایی که در عین حال، با نگاهی طنزآمیز و انتقادی، مسائل روزمره را به تصویر می‌کشند.اگرچه سینمای کمدی ایران در سال‌های اخیر دچار اُفت شدیدی شده است، اما هنوز هم می‌توان چند اثر ماندگار را در میان آن‌ها یافت که ارزش دیدن دارند و می‌توانند به عنوان بهترین فیلم های ایرانی شناخته شوند.

فیلم

 

دلیل این همه توجه به فیلم‌های کمدی از سوی کارگردانان و تهیه کنندگان کاملا مشخص است. خب، مردم عاشق این فیلم‌ها هستند و از طرفی هم معمولا دردسرهای پخش فیلم‌های ژانرهای دیگه رو ندارن. حالا فکر کن یه روز خیلی بد داشتی یا دلت می‌خواد یه شب خوب رو با خانواده بگذرونی. تو این مواقع، یه فیلم کمدی حسابی می‌تونه حال آدم رو عوض کنه. ما هم اینجا هستیم تا بهت کمک کنیم بهترین فیلم کمدی ایرانی رو انتخاب کنی. پس با ما همراه باش تا هم فیلم‌های کمدی جدید و هم قدیمی رو بهت معرفی کنیم.

معرفی بهترین فیلم های ایرانی

 

  • تگزاس ۲

می‌دانیم که تماشاگر ایرانی، حتی اگر از فیلمی خوشش نیاید، برای دیدن قسمت دوم آن کنجکاو خواهد بود! تگزاس ۲ هم از این قاعده مستثنی نیست. فیلمی سرگرم‌کننده با موقعیت‌های جالب و خنده‌دار که با همان شخصیت‌های دوست‌داشتنی قسمت قبل ساخته شده و لحظات شادی را برای تماشاگر رقم می‌زند. داستان فیلم از جایی شروع می‌شود که ساسان، بهرام و آلیس به ایران برمی‌گردند و فکر می‌کنند که دیگر مشکلاتشان تمام شده. اما خبر ندارند که پدر و مادرشان با هم ازدواج کردند و یک گروه خلافکار برزیلی هم به دنبال آنها به ایران آمده است و ماجراهای جدیدی در انتظارشان است.

فیلم تگزاس ۲ شاید داستان خیلی پیچیده‌ای نداشته باشد، اما حضور بازیگران توانمند و دوست‌داشتنی، تماشای آن را لذت‌بخش می‌کند. ژاله صامتی که همیشه در نقش‌های مختلف می‌درخشد، در این فیلم هم عالی است. زوج هنری محبوبی هم در فیلم حضور دارند که این روزها حسابی مورد توجه تماشاگران قرار گرفته‌اند. بازیگر خارجی فیلم هم با لهجه‌ی شیرین فارسی‌اش، نمک خاصی به فیلم داده است. به طور کلی، تگزاس ۲ یکی از بهترین فیلم‌های کمدی ایرانی است که حتی قسمت سوم این فیلم نیز در سال 1403 ساخته شده است.

·       هزارپا

فیلم هزارپا با بازی رضا عطاران و جواد عزتی، از جمله آثار کمدی پرطرفدار و ماندگار سینمای ایران است که با وجود گذشت چند سال از اکران آن، همچنان در بین مردم از محبوبیت خوبی برخوردار است.همانطور که میدانید این فیلم در سال ۱۳۹۶ ساخته شده و در زمان اکران خود نیز با استقبال خیلی بالایی مواجه شد و توانست رکورد فروش گیشه را در آن سال به خود اختصاص دهد.

ترکیب هنرمندانه رضا عطاران و جواد عزتی در این فیلم، همواره یکی از نقاط قوت آن بوده و این دو بازیگر با ایفای نقش‌های خود به خوبی توانسته‌اند مخاطبان را تحت تاثیر قرار دهند و لحظات شادی را برای آنها رقم بزنند. «هزارپا» با داستان جذاب و بازی‌های بی‌نظیر، به یکی از آثار برجسته در ژانر کمدی در سینمای ایران تبدیل شده است.

خلاصه داستان فیلم هزارپا: در یکی از خیابان‌های شلوغ شهر، مردی به اسم رضا زندگی می‌کرد که به خاطر حادثه ای یکی از پاهایش قطع میشود و مجبور میشود از پای مصنوعی استفاده کند. رضا که از راه خلاف های کوچک هزینه های زندگی خود را بدست میاورد، یک روز از دوستش شنید که رئیس یک آسایشگاه جانبازان جنگ، که زنی محترم و ایثارگر است، نذر کرده که با یک فرد جانباز ازدواج کند.

این خبر باعث شد جرقه‌ای در ذهنش روشن شود.رضا تصمیم گرفت که خودش را به جای یک جانباز جا بزند و با این کار، هم به نذر رئیس آسایشگاه عمل کند و هم زندگی جدیدی را برای خود رقم بزند.

اما این تصمیم، برای رضا دردسرهای زیادی به همراه داشت. از یک طرف، او باید با مشکلات و چالش‌های زندگی یک جانباز جنگ کنار می‌آمد و از طرف دیگر، گروهی از منافقین نیز او را با یک فرمانده عالی رتبه جنگ اشتباه گرفته بودند و این موضوع، زندگی او را به شدت پیچیده و خطرناک کرده بود.

رضا که حالا در موقعیتی بسیار حساس و پیچیده قرار گرفته بود، باید تصمیم می‌گرفت که آیا به بازی خود ادامه دهد یا حقیقت را برملا کند و با عواقب آن روبرو شود.

·       هفته‌ای یک بار آدم باش

در لیست فیلم های کمدی ایرانی، فیلم هفته ای یک بار آدم باش اثر شهرام شاه حسینی را هم داریم که اسفند 1399 روی پرده سینماها رفت. شاه حسینی کارگردان این فیلم، پیش از این فیلم های کلاغ پر و زن ها فرشته اند ۲ را هم ساخته بود. مستانه مهاجر تهیه کننده این فیلم کمدی و پویا مهدوی زاده فیلم نامه نویس آن بوده اند.

در این فیلم بازیگرانی همچون پژمان جمشیدی، رعنا آزادی‌ور، ساغر قناعت، شیرین یزدان‌بخش و پژمان بازغی به ایفای نقش پرداخته‌اند. فیلم هفته‌ای یک بار آدم باش با فروش تقریبی ۱.۵ میلیارد تومان، توانست توجه مخاطبان زیادی را به خود جلب کند.

داستان فیلم حول محور زندگی دو برادر به نام‌های علی و مانی می‌چرخد که با وجود تفاوت‌های شخصیتی و دیدگاه‌های گوناگون، پس از بیماری آلزایمر پدرشان، با چالش‌های جدیدی روبرو می‌شوند. این اتفاقات، فرصتی را برای آن‌ها فراهم می‌کند تا نقاط ضعف خود را شناخته و در سبک زندگی‌شان تغییراتی ایجاد کنند.

 

·       رحمان ۱۴۰۰

فیلم رحمان ۱۴۰۰ به کارگردانی منوچهر هادی، با وجود برخورداری از گروه بازیگری پر ستاره و داستان نسبتاً نو، به دلیل حواشی فراوان، اکران پر دردسری را تجربه کرد. این فیلم کمدی پس از حدود یک ماه نمایش در سینماها، توقیف شد، اما در همین مدت کوتاه نیز فروش قابل توجهی داشت. اندکی بعد، نسخه غیرقانونی آن نیز منتشر شد که مشکلات بسیاری را برای عوامل فیلم به وجود آورد.

داستان فیلم رحمان 1400: یک کارمند اداری دون پایه در یک اداره زندگی بسیار ناچیزی دارد. با این حال او هنوز هم به آینده امیدوار است. تا اینکه یک روز متوجه می‌شود که به یک بیماری لاعلاج مبتلا شده است که به زودی او را خواهد کشت. به همین دلیل هم او نقشه‌ای می‌کشد که قبل از مرگ طبیعی توسط یکی از آقازاده‌های اداره‌شان به قتل برسد تا با پول دیه بتواند برای زن و بچه‌هایش زندگی خوبی فراهم کند.

·       مطرب

خلاصه داستان: این فیلم داستان خوانندهٔ کوچه و بازاری‌ای را در زمان قبل از انقلاب تعریف می‌کند که پس از گذشت ۴۰ سال، اکنون قرار است روی صحنه برود. البته نه در ایران، بلکه در کشور زیبای ترکیه.

·       خجالت نکش

خلاصه داستان: قنبر و صنم، زوجی سالخورده، پس از عروسی پسرشان، با خبری غافلگیرکننده روبرو می‌شوند: صنم باردار است. این خبر در روستای کوچکشان می‌پیچد و باعث خجالت صنم می‌شود، اما قنبر که از این اتفاق بسیار خوشحال است، آن را دستاوردی بزرگ برای خود و کشورش می‌داند.

·       هاوایی

فیلم هاوایی، داستان زندگی صمد، بوکسوری تهیدست را به تصویر می‌کشد. او با کمک دوستش داوود، به امید رسیدن به رؤیای ویزای آمریکا، راهی هنگ‌کنگ می‌شود. اما سرنوشت او را در مسیر دیگری قرار می‌دهد و ماجرایی غیرمنتظره، او را به شهرت فراوانی در اینستاگرام می‌رساند و…

·       نهنگ عنبر ۲

خلاصه داستان: در فیلم نهنگ عنبر ۲، ارژنگ و رویا که بالاخره تصمیم به ازدواج گرفته‌اند، در مسیر رفتن به مراسم عروسی خود، خاطرات گذشته را مرور می‌کنند. این خاطرات، داستان دوستی چهار نفره آنها در دهه ۶۰ و ماجراهایی که در آن زمان رخ داده را به تصویر می‌کشد. گره اصلی داستان، مانند قسمت قبلی، حول عشق ارژنگ به رویا و محدودیت‌های موجود در دهه ۶۰ میلادی می‌چرخد.

 

فیلم‌های کمدی ایرانی، به دلیل محبوبیت فراوان، بخش قابل توجهی از سینمای ایران را تشکیل می‌دهند. به ویژه در دهه ۸۰، شاهد تولید انبوهی از فیلم‌های طنز پرطرفدار بودیم. در این فهرست، تلاش شده تا بسیاری از این آثار برجسته مورد بررسی و پوشش قرار گیرند. با این وجود، همواره امکان اضافه شدن فیلم‌های دیگر به این لیست وجود دارد. لذا، از شما دعوت می‌کنیم تا در صورت مشاهده‌ی جای خالی هر فیلمی، نظرات خود را در بخش مربوطه با ما به اشتراک بگذارید.

منبع : https://tehranmovies.ir/iranian-film/

‫3 دیدگاه ها

  1. فقط جای یکی خالیه تو لیست! 😏 چرا از “دینامیت” حرفی نزدین؟ فیلمی که همه رو از خنده روده‌بُر کرد! 😆🎥

  2. خب، حالا یه سوال مهم! 🤔 بین تگزاس ۲، هزارپا و رحمان ۱۴۰۰، کدومو بیشتر دوست داشتین؟ من که هنوز دارم سر صحنه‌های هزارپا می‌خندم! 😂😂

  3. داداش دمت گرم، دقیقا همینه! 🎬👌 هیچ چیز مثل یه فیلم کمدی ایرانی حال آدمو جا نمیاره. مخصوصا وقتی رضا عطاران و جواد عزتی باشن، دیگه حرفی باقی نمیمونه! 😆🔥

دکمه بازگشت به بالا