رقابت تیم های فناور برای ارائه بهترین فرمولاسیون فرآوری محصولات غذایی

رقابت تیم‌های فناور برای ارائه بهترین فرمولاسیون فرآوری محصولات غذایی

با برگزاری رویداد تخصصی “مپکا” تیم های استارت آپی در حوزه کاهش ضایعات و پسماندهای کشاورزی و ارائه بهترین فرمولاسیون تولید محصولات غذایی با یکدیگر رقابت می کنند.

به گزارش مجله ایرانی اولین رویداد ملی مدیریت پسماند و ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی ایران با عنوان مپکا در روز ۲۳ تیر ماه سال جاری برگزار می شود.

محورهای این رویداد تخصصی شامل پایش میزان و ارزش اقتصادی پسماند و ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از روش های مرسوم و فناوری های نوظهور فرآوری پسماند و ضایعات و تولید مواد اولیه غذیی و دارویی و غیره روش های نوین فرآوری بسته بندی و انبارداری برای کاهش ضایعات توسعه فناوری تولید خوراک دام از پسماند و ضایعات کشاورزی و توسعه زیست فناوری تولید مواد ارزشمند از پسماند و ضایعات می شود.

فرمولاسیون فرآوری و تولید محصولات غذایی مطابق با نیازهای احصاء شده از دیگر محورهای این رویداد به شمار می رود.

تیم های برگزیده مشمول جوایزی چون استقرار در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی جهت تولید نمونه آزمایشی اعتبارسنجی و منتورینگ ایده ها کمک به فرآیند تجاری سازی و انعقاد قرارداد پژوهشی خواهند شد.

علاوه بر آن به پنج تیم برتر تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان (در قالب گرنت پژوهشی) اعطا خواهد شد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا