عضو تیم ملی مویتای بانوان در گفتوگو با آنا:
عضو تیم ملی مویتای بانوان با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد در کشف استعداد ورزشی من بسیار موثر بود، عنوان کرد: این دانشگاه زمینه حضورم در عرصه ملی و بینالمللی را مهیا کرد.
خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ نگین کریمی متولد سال ۱۳۸۱ ساکن سقز و دانشجوی رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز است که در مسابقات بینالمللی تایلند عنوان قهرمانی را کسب کرد و نشاندار مدال طلا شد.
کریمی همچنین در رقابتهای o-sport مدال نقره را به دست آورد.
این دانشجوی موفق دانشگاه آزاد اسلامی که به رشته رزمی روی آورده، علت موفقیتش را انگیزه و حمایت پدر و مادر میداند.
کریمی درباره نحوه ورود به عرصه ورزش حرفهای و مشوّقهای لازم برای انتخاب ورزش رزمی موتای عنوان کرد: حضور خواهر بزرگترم به عنوان مربی و قهرمان این رشته در عرصههای ملی و بینالمللی و همچنین حمایتهای بیدریغ پدر و مادرم انگیزهام را برای حضور در رشته مویتای و ادامه آن بهصورت حرفهای مضاعف کرد.
قهرمان رشته مویتای بیان کرد: سال ۹۵ در نخستین دوره مسابقات انتخابی تیم ملی توانستم مقام سوم را کسب و به مدال برنز دست یابم و همین دوره برای نخستینبار من را در میان ورزشکاران رشته مویتای خواهران کشور مطرح کرد.
خانواده و مربیانم انگیزهام را چند برابر کردند
وی درباره اینکه موفقیتهای خود در چه مسابقاتی بود و دلیل اعتماد مربیان تیم ملی به شما از کجا سرچشمه میگرفت؟ چنین پاسخ داد: سال ۹۷ در تورنمت کشوری به میزبانی ارومیه حضور پیدا کردم و توانستم با غلبه بر حریفان، صاحب کمربند طلایی و مدال طلای این مسابقات شوم.
عضو تیم ملی مویتای بانوان تبیین کرد: دریافت کمربند طلایی یکی از بهترین افتخارات در ورزش مویتای است و این عاملی شده که بهصورت مداوم تحت نظر مربی اصلی (خواهر بزرگترم) و مربی تیم ملی تمریناتم را ادامه دهم.
کریمی اضافه کرد: سال ۹۷ در مسابقات o-sport که به میزبانی همدان برگزار شد موفق شدم ضمن کسب مقاوم دوم و مدال نقره مسابقات در تیم ملی حضوری مستمر داشته باشم، همچنین سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ مجدد در مسابقات o-sport عنوان نخست را کسب کردم و این زمینه اعتماد مربیان تیم ملی این رشته را برایم مهیا کرد.
وی در پاسخ به این سوال که آخرین مسابقاتی که در آن شرکت داشتهاید چه رقابتهایی بود و مقام و جایگاهتان در تیم ملی چه بود؟ گفت: در آخرین دوره مسابقات از ۲۳ دیماه تا ۱۰ بهمن در اردوی تیم ملی حضور داشتم و همراه تیم ملی به کشور تایلند اعزام شدیم و در این مسابقات که با حضور ۶۰ کشور از سراسر جهان و ۹۰۰ ورزشکار برگزار شد، تمام تلاش خود را برای کسب مدال خوش رنگ طلا انجام دادم که در نهایت توانستم به عنوان دوم و مدال نقره برسم.
عضو تیم ملی مویتای بانوان ضمن قدردانی از تلاشهای خانواده و مربیان گفت: این افراد در این مسیر همواره کنارم بودهاند و حمایتم کردند؛ همچنین از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز که با توجه به اردوهای مکرری که من در آن حضور دارم حمایتهای لازم را از من دریغ نکرده و همیشه در اردوهای داخلی جویای اوضاع بودهاند و با رصد کردن استعدادهای قهرمانی در دانشگاه زمینه رشد این جوانان را برای حضور در عرصه ملی و بینالمللی در تمام رشتههای ورزشی فراهم کردهاند، قدردانی میکنم.